Freedom blokkeert Facebook, Instagram en WhatsApp

Provider Forum

Officieel account
Berichten
62
Freedom stoort zich al langere tijd aan het privacy- en advertentiebeleid van Meta en zal de websites en apps van Mark Zuckerberg gaan blokkeren.

De apps (en websites) Facebook, Instagram, WhatsApp en Threads zullen daarmee niet meer bereikbaar zijn voor klanten van Freedom Internet.

Freedom Internet blokkeert de diensten niet omdat Freedom Mark Zuckerberg zijn nieuwe verjaardagscadeautje niet gunt, maar wel omdat de vele miljarden worden verdiend over de rug van de gebruikers van de platformen. Zij betalen met hun gegevens en privacy, veelal zonder dat ze het zelf door hebben (gehad).

Naast de blokkade, krijgen de modems van Freedom Internet een update waardoor apparaten in een straal van 50 meter (ook van niet Freedom klanten) geen gebruik meer kunnen maken van de diensten van Meta.

Vanaf komende maandag zullen de wijzigingen van kracht worden.
 
Ik las dat ze van gladde bitjes gingen overstappen naar ruwe bitjes.
Ruwe bitjes veroorzaken meer warmte in kabels en dat scheelt automatisch geld op de gasrekening.
Je huis zal warmer worden tijdens het gebruik van internet en dat doen we tenslotte de hele dag.

en kun je dan in de zomer weer terug schakelen ? in de zomer wil ik juist geen warmte in mijn huis !
 
's winters stap ik over naar Freecom. 50 torrents in de upload en met die gig/s upload hoef ik geen sneeuw meer te ruimen. 's zomers (net voor begin April) terug naar Ziggo want dan kan ik met die 110 mb/s de airco met omkeerbare warmtepomp aan de gang houden. Zo snijdt het mes aan 2 kanten.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan